Apr
02
2018

0

Workout

28235647_10155906933585767_2962993354179856320_o

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Nov
01
2015

0

Halloween

Halloween weekend at work.

rålambshov

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Outfit,Workout |
Maj
24
2015

1

Working out

Together

Working out

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Workout |
Maj
02
2014

0

Puls & Träning

Flytt innebär även nytt gym!

New gym!

Written by Jimmy Whoo in: General,Outfit,Workout |
Nov
04
2013

1

Olympic Office

Har jag visat er mitt kontor ? Här är iaf den del vi är mest stolt över, denna löparmatta importerad från OS i London 2012. Den används frekvent på kafferasterna, spelar boll, utövar lunch-yoga och senast , line-dance kurser. Bara fantasin sätter gränser för hur skojj man kan ha på jobbet. För lediga tjänster, spana in vår karriärsida. HÄR.

bil1d 3

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Work,Workout |
Apr
21
2013

0

Kungsholmen

En helt oplanerad Söndag i solen. Vi tänkte ta en kort promenad längs Norr Mälarstrand och stanna på lunch vid Mälarpaviljongen. Vi var inte ensamma om tanken så vi gick vidare, det blev 10 km och hela Kungsholmen runt. Dvärgarna jublar, de älskar Fredhälls klippor och nya Hornsberg strand.

De ligger utslagna på soffan och väntar på att få gå sova. Vi har installerat en hundrastgård invid altanen här hemma, så de kan gå ut och rasta sig själva vid behov. Kanske de börjar använda hundkojan vi byggde för två år sedan…Hornsberg strand

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Outfit,Workout |
Feb
24
2013

0

Söndag

Sista Söndagen i Februari månad, Inga fler bakisdagar här inte, både lördag och söndag har man tagit sig upp i tid och varit på Aquarenan för träning. Min  gamla simmarkropp börjar sakta men säkert infinna sig igen…Sunday workout

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Workout |
Feb
09
2013

0

Healthweek noll zero

Vi har hälsomånad på kontoret. Det passar utmärkt då vi har otroligt stort bortfall pga sjukdom just nu. Vår hederliga after work på fredag är utbytt mot frukt och nyttiga avocadosmoothies. I tisdags hade vi personlig träning med världsmästaren Richard Seifert, han kommer även nästa tisdag och håller ett pass med oss. Igår var det lunchyoga för att hitta vår inre trädgård.

Både i söndags, onsdags och torsdags var jag själv iväg och simmade i nyöppnade Tyresö Aquarena. Första veckan är alltså passerad med väl godkänt i träningsbetyg. Ikväll har vi en avslappnad Mellofest hemma i soffan, detta efter att jag jobbat extra hela dagen. Imorgon blir det simning och jobb igen.World champion Richard Seifert

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Work,Workout |
Feb
03
2013

0

Sandholmarna

Vi passade på nu när isen fortfarande ligger och tog oss en långpromenad längre ut på Brevik, till Sandholmarna. Dit tar man sig endast med båt om sommaren, vilket vi inte gjort ännu. Men nu fick vi utforska varenda liten gömd vik och har redan hittat några smultronställen.

Charlie och Herkules trivs på isen, de älskar att glida runt på sina små tassar. Strålande sol och 2 timmar promenad, men nu är det ändå dags att bege sig mot simhallen. Man får inte tappa fokus bara för man haft en helg av njut och godsaker. Särskilt inte nu när det är hälsomånad och tävlingar på kontoret…Herkules och Charlie @ Sandholmarna

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Workout |
Okt
12
2012

2

Fit Body Box

Efter en månad på nya kontoret och jag levererar redan på topp. Vann veckans tävling om vem som kunde prestera och leverera på mest och bäst. Nog för att jag är ny, men jag vann med god marginal mot de gamla rävarna….  Det blir liksom lite roligare att jobba hårt om man har en morot. Priset, en träningslåda med ett proffessionellt hopprep, kroppsanalytisk våg, stegräknare och bmi-måttband. Vi får väl se hur stor användning jag får av den, men hopprep är otroligt nyttigt som uppvärmning…

Jag som dessutom varit med och infört ett helt nytt Friskvårdsbidrag för alla anställda. Det här passar mig…

Written by Jimmy Whoo in: Work,Workout |
Okt
06
2012

0

Friskisloppet

Idag gick ‘Friskisloppet av stapeln i Tyresö. Skulle egentligen varit med och sprungit men eftersom jag inte är helt frisk så skippade jag det. Johan däremot sprang, väldigt bra, 14:e plats på 31:41 min i strålande sol. Har en hel hög kuponger för ”prova-på” träning hos Friskis&Svettis, så vill du hänga med ?

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Workout |
Okt
02
2012

0

Tisdagsmys

Jag har fallit dit. Jag intalade mig själv att jag inte skulle bli en sån där kille som går på gymmet i mysbyxor. Men det är ju så otroligt mycket enklare att dra på sig dem istället för ett par jeans när man ska dit. Jag tror jag ska på Hollister och uppdatera mjukisgarderoben.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Workout |
Okt
02
2012

0

Träning

Alltså, om man ska jämföra med någonting så tycker jag denna bild illustrerar ganska bra vad jag vill uppnå med min träning. Jag anser mig själv vara som bild nr 2, och målet är att åtminstone nå bildresultat nr 4. Det är varken orimligt eller ouppnåligt!

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Sep
22
2012

0

At the gym

Det kan blir lite enformigt att enbart simma varannan dag så jag slängde in lite variation. Gym och gruppträning ingår i mitt simkort så det blev 20 min cykling, 45 min gym och 40 min simning direkt imorse. Helt slut i kroppen. Precis ätit lite sallad och ska ta itu med tvätten. När både jag och Johan tränar blir det en hel del handdukar på hög. På gymmet kör jag iaf svarta blommor från Marimekko..

 

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Sep
20
2012

0

Torsdag

Efter en pizza ikväll kände jag att det var dags för några längder i bassängen. Jag känner iaf att jag utvecklas, det går snabbare och snabbare att göra mina 40 längder. Tror jag ska utöka med ett gympass i veckan också.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work,Workout |
Sep
11
2012

0

Tisdag

Det går bra nu. Mitt nya After work ställe är numer simhallen. Försöker få in det som rutin så att det går per automatik istället för en omväg. Jag måste dock bli bättre på att packa. Idag glömde jag linser och hårvårdsprodukter, drygt att simma halvblind och sedan inte kunna fixa håret.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work,Workout |
Sep
08
2012

0

Medley Member

Jag gjorde slag i saken och blev fullvärdig medlem i Tyresö gym och simhall. Så nu är jag tvungen att träna i åtminstone 18 månader, eftersom jag betalat för det. Det blev så eftersom stället ligger bäst till med kommunikationer för mig. Dessutom blir det ju helt nya lokaler i Januari så till dess kan man stå ut med lite sunk.

Det gick otroligt mycket bättre med träningen idag jämfört med förra veckan. Blev en kilometer på 35 minuter vilket är avsevärt mycket snabbare än första gången. Med lite mindre Ben&Jerry’s och mer gym på det lär man kunna simma mycket fortare inom kort.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Workout |
Sep
03
2012

1

Ö till ö

Vilken otroligt vacker dag det har varit. Solen sken och jag får tillbaka min Iphoneladdare senare i veckan wiie! Att spara batteri på en Iphone är inte det lättaste. Tog en långpromenad längs vattnet, och man vill verkligen hoppa i fast det är svinkallt.

Någon som inte tvekade inför att hoppa i var Johans kompis Sofias kille Magnus, som med sin lagkamrat Lelle vann Stockholm ö-till-ö marathon. Stort Grattis!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Workout |
Sep
02
2012

0

Söndag

Vilken fantastiskt natt. Det är nästan underbart att sova borta. Visst är det lite ensamt utan Johan och de små hundarna, men att bara få vakna av sig själv, utan att någon tass springer över kudden, vardagslyx.

Igårkväll valde jag att simma en kilometer istället för att hänga i baren. Även om dansgolvet var vägg i vägg med poolen så var det bara positivt. Tung bas-musik medan man simmar i dimmat ljus, helt ensam i hela lokalen. Det går inte att beskriva känslan. Magiskt.

Därför ställde jag klockan på 06 imorse och tog ett morgonsim innan frukost också. Inte lika magiskt, mycket mer sömnigt men ack så uppfriskande. Är redo för en ny dag av föreläsning i hbtq-normer och normkritiskt förhållningssätt. Intressant!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work,Workout |
Aug
30
2012

0

Tyresö Simhall

Jag var som sagt och tränade igår eftermiddag. Simmade en kilometer, vilket är 40 längder i bassängen. Sedan var jag helt slut i hela kroppen. Tog en lång dusch och bastu-stund innan jag begav mig hemåt. Kände mig otroligt nöjd med mig själv.

Det enda jobbiga var att  det var 14-åringar som hade träning i samma bassäng. Där flyger de fram som fjärilar medan man själv pustar och stånkar med bröstsim. Jag kanske ska gå på pensionärernas simstund sent på kvällen istället, då släcker de ner, tänder levande ljus och spelar lugn musik. Det kanske passar mig bättre, innan jag kommit igång på riktigt.

Det är iaf en bra början. I Januari 2013 blir det ändå bättre när Tyresös nya badhus slår upp portarna. Nytt och fräscht, för det här gamla är något sunkigt. Jag kanske ska hålla mig till Forsgrenska badet vid Medborgarplatsen tills dess, där jag vanligtvis brukar träna.

Written by Jimmy Whoo in: Style,Workout |
Aug
29
2012

1

Medley

Det är andra gången denna vecka jag tar mig i kragen. Den här gången tar jag av mig kragen, nästan allt klär jag av mig dessutom. Jag ska börja motionssimma igen. Det var väl på tiden, har inte gjort det sedan jag bodde i Vasastan.

Simma är nog den mest harmoniska träningsform jag känner till. Det enda jobbiga är att man inte får ha den musik man själv vill. Finns visserligen vattentäta mp3-spelare, men det känns lite klumpigt att ha med sig i bassängen.

Jag hoppas det inte blir en engångsförteelse, bara för att jag har en free coupon som skräpat i börsen ett tag. I Tyresö simhall får man medlemskap för 108:- per månad och för det får man simma hur mycket man vill. Det är inte alls särskilt dyr träningsform.

Written by Jimmy Whoo in: Workout |
Aug
27
2012

2

Workout

Jag fick ta mig själv i kragen och ut i löpspåret ikväll. Hittade flera par shorts som ligger oanvända i träningslådan. Dessa shorts har väntat sedan i våras på att få komma ut. Men satan vad kallt det har blivit. 12 grader, nästan så man behöver en päls för att inte förfrysa.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Workout |
Aug
11
2012

4

Beachboy

Det är inte bara skog här uppe i Norrland. Det finns ju faktiskt milsvida sandstränder med iskallt havsvatten. Vi var ute på Örstrand hela kvällen igår. Hundarna badade som galningar i det långgrunda vattnet. Man är sjukt sugen på att hoppa i men det räckte med tårna som blev blå av minsta lilla touch av havet. Vi har haft otroligt tur med vädret, strålande sol varje dag.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit,Summer holiday,Workout |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning