Feb
20
2018

0

Tintin Stockholm

TINTIN_STOCKHOLM

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work |
Aug
20
2015

1

Formex 2015

Shopping for x-mas, retailers-fair.

FORMEX 2015

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Life,Outfit,Shopping,Style,Work |
Jun
28
2014

0

Work

En dag på jobbet kan börja bra, men sluta i katastrof!

Going to worka day at work

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style,Work |
Maj
31
2014

0

Fjäderholmsscenen

Det är här jag hänger denna sommar!

Fjäderholmsscenen

Written by Jimmy Whoo in: Style,Summer holiday,Work |
Nov
04
2013

1

Olympic Office

Har jag visat er mitt kontor ? Här är iaf den del vi är mest stolt över, denna löparmatta importerad från OS i London 2012. Den används frekvent på kafferasterna, spelar boll, utövar lunch-yoga och senast , line-dance kurser. Bara fantasin sätter gränser för hur skojj man kan ha på jobbet. För lediga tjänster, spana in vår karriärsida. HÄR.

bil1d 3

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Work,Workout |
Okt
12
2013

0

Q3

Vi hade fest igår med hela kontoret. Tema; Färg. Färg kan ju tolkas på många olika sätt. Här är jag med två kära kollegor och vår look.

Q3 Party

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Outfit,Party,Style,Work |
Sep
28
2013

0

Working Green

På kontoret där jag är Office Manager har vi en del ovanliga arbetsplatser, däribland ett helt gäng sittsäckar. Väldigt avkopplande att både arbeta i och ta det lugnt under lunchen. Jag föredrar de gröna, men de finns i alla dess färger för att stimulera ens kreativitet.Groupon Sweden

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Outfit,Work |
Aug
20
2013

0

Snabba Cash 3; Livet Deluxe

Min semester är över. Men vad gör väl det, jag kom tillbaka till kontoret med helt nya förväntningar på framtiden. Min nya tjänst; Office Manager kommer att fylla min höst med spännande äventyr om dagarna.

Hann med ytterligare ett slott innan sommaren är över, Haga slott. Här får man dock inte gå in, men man kan njuta av Hagaparken och Gustav III:s Paviljong.

Igårkväll var vi på förhandsvisning av nya Snabba Cash, Livet Deluxe. 3:an var så mycket mer spännande än tidigare. Se den, du blir inte besviken. Biopremiär 29/8.Charlie, Jimmy, Herkules in Hagagarden

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Movie,Outfit,Style,Summer holiday,Work |
Jul
20
2013

0

Q2 Summerparty

Andra kvartalet avslutades för en vecka sedan och vi höll vår traditionsenliga sommarfest på kontorets terass. Jag använde min hallonröda linnekostym med tillhörande shorts. Det var perfekt för kvällens väder, inte för varmt och definitivt inte för kallt. Matchade med ljusa brogues och röd sula. Fest med kollegor långt in på småtimmarna och nya kontakter knöts.

En vecka kvar till semester och jag kan inte tänka mig ett bättre avslut på sommaren än ett par veckor i hängmattan under kvällssolen.

Update: Det är mycket förberedelser just nu. Jag förbereder mig på att lämna min gamla tjänst, då jag internrekryterats till en helt ny inom företaget. Dessutom går jag på semester och allt ska vara klart innan dess. Sedan blir det Stocholm Pride.

Summerpartysuit

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Party,Work |
Maj
30
2013

0

Mercuri international 2012

Årets Mercurius award går till Groupon Sverige med motivering:

”Årets Mercurius 2012 har de senaste åren visat på en extraordinär tillväxt och vinstutveckling. Resultaten har sin grund i en verksamhetsidé som skapat en helt ny nisch på en existerande marknad. Årets Mercurius har genom ett nytt koncept, baserat på kundunika lönsamhetskalkyler och djup kunskap om kundens verksamhet, i en utmanade säljmiljö lyckats, på ett mycket lönsamt och mätbart vis utveckla sina kunders affärer. Groupon har visat att hårt säljarbete skapar mätbar effekt hos kunden. Avgörande faktorer har varit skapande av en organisation där alla säljer genom ett strukturerat och processorienterad arbetssätt med en vinnarattityd som bottnar i att aldrig nöja sig utan ständigt sikta högre inte bara gällande siffror utan även kvalité i allt Groupon gör. I en nutid där många företag tenderar att komplicera erbjudandet och arbetssätt har Groupon gjort det motsatta.”

Mercurius 2012 Groupon

Written by Jimmy Whoo in: Work |
Maj
15
2013

0

Grässtrån

Ambassadörer för Grässtrån, Groupon Grassroots. Vår egen välgörenhetsorganisation, där 100% av intäkterna går oavkortat till sitt ändamål.Grässtråteamet

Written by Jimmy Whoo in: Work |
Maj
01
2013

0

Wall of Fame

Firar in 1:a Maj med uppdaterade Wall of Fame på kontoret. Mäktigt att få plats där uppe, Det trodde man inte för 8 månader sedan när man började sin provanställning. Karriären går spikrakt upp, hoppas det håller i sig ett tag till iaf. Kategorierna som representeras; Årets Rookie, Årets Komet, Bästa Säljare, Groupons Inspiratör och VD:ns Val.Groupon Wall of Fame

Written by Jimmy Whoo in: Work |
Apr
20
2013

0

CEO choice awards

Igårkväll firade vi 3 år, stor fest på Rose bar vid Stureplan. Det delades ut priser, Några av priserna är ju såklart kopplade till rena siffror i form av säljprestationer men två priser finns chans för alla på hela företaget att prestera för att vinna. Man kan tituleras ”Inspiratör” och/eller ”VD:ns val”, Inspiratör får alla på hela Företaget rösta fram, men VD:ns val, är ett pris där vår VD väljer att framhäva någon medarbetare som presterat, levererat och betytt något extra för företaget. Hör och häpna att det blev jag , gissa om jag blev förvånad. Överlycklig men helt oväntat, då priserna som oftast går till våra ambitiösa säljare. Detta är en milstolpe för mitt CS team och övriga team. Ingenting är omöjligt.

Beskrivningen som ett ”statistikmonster”, ”levererar starkast resultat i hela Europa” , ”Gör alltid det lilla extra” och ”man blir glad av ett möte med honom” så fick jag tacka och ta emot priset av vår Fantastiska VD. Kvällen rullade på och bubblorna flödade. Ser redan fram emot nästa kvartal, men till dess finns jag på vår ”Wall of Fame” forever…Ceo best coworker

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Party,Work |
Mar
23
2013

0

BallBreaker Kungsholmen

Igårkväll hade vi både en stor Påsk-After-Work på kontoret och Teambuildingparty. Näst intill hela CS var på BallBreaker Kungsholmen och tävlade mot varandra i Fotboll, Golf och Bowling. Avslutades med drinkar och middag. Jag skulle vilja prova Skidsimulatorn, men hade nog för många drinkar i blodet för att kunna regera. Detta var dock bara en mellanakt, uppvärmning inför vår stora Tre-årsfest som går av stapeln vid Q2.

Kan våren komma nu så vi får arkivera vinterjackorna, och plocka fram alla nyshoppade tygskor…

Team CS, både nyförvärv och gamla rävar.CS Team Groupon Sweden

Written by Jimmy Whoo in: Party,Work |
Feb
09
2013

0

Healthweek noll zero

Vi har hälsomånad på kontoret. Det passar utmärkt då vi har otroligt stort bortfall pga sjukdom just nu. Vår hederliga after work på fredag är utbytt mot frukt och nyttiga avocadosmoothies. I tisdags hade vi personlig träning med världsmästaren Richard Seifert, han kommer även nästa tisdag och håller ett pass med oss. Igår var det lunchyoga för att hitta vår inre trädgård.

Både i söndags, onsdags och torsdags var jag själv iväg och simmade i nyöppnade Tyresö Aquarena. Första veckan är alltså passerad med väl godkänt i träningsbetyg. Ikväll har vi en avslappnad Mellofest hemma i soffan, detta efter att jag jobbat extra hela dagen. Imorgon blir det simning och jobb igen.World champion Richard Seifert

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Work,Workout |
Feb
02
2013

0

Hotell Havsbaden Spa

Har spenderat helgen i Grisslehamn på Väddö. Spa-weekend på Hotell Havsbaden. Började med välkomstbuffèe av dessert och en liten pedikyrbehandling och fotmassage. Eftermiddag i ångbastun och chill vid jacuzzin. Började läsa några nya böcker. Helkroppsmassage med fokus på rygg och nacke.

Till middag blev det hälleflundra och utsökt Pannacotta till efterrätt. Isvaksbad och bastu till kvällen. Champagne och tryfflar i sviten och massa kärlek.

Imorse var det chokladmassage så man har doftat godis hela dagen. Frukostbuffèe och shopping. Körde förbi fabriksförsäljning av coccosbollar och köpte ett lager. En sväng förbi Gant outlet i Norrtälje och blev ett par skjortor rikare.

Ikväll är det middagsbjudning och schlager hemma i huset. Tack mitt fantastiska kontor som gav mig detta i julbonus.

Havsbaden

 

chocolatemassage spa

Written by Jimmy Whoo in: Life,Party,Shopping,Work |
Jan
25
2013

0

Hoodie

A gift from the Office. I’m Officially a member of Team Sweden.Groupon hoodie

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |
Dec
21
2012

0

Christmas @ Work

Julklappar från kontoret. En heldag för två på Sturebadet, och två nätter till Hotell Havsbaden inkl. middag och mousserande i sviten. Man bugar och bockar.

Ikväll väntar en ”The End of the World” Party i Djursholm. Ska man gå under ska man gå under på riktigt, hög på bubbel och vackra vänner. Men först en sista After Work med kollegorna innan alla går på Julledighet.16811_10151356223705767_482375784_n

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Party,Work |
Okt
15
2012

0

Måndag

Jag börjar trivas i mitt nya svarta jag, men jag försöker addera lite färg på överkroppen iaf.

Look: Mössa; Hope, tröja och jeans; Weekday, jacka; Koppartrans; väska och skor; Tiger.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |
Okt
13
2012

0

Firmafest

Man har hört en del rykten om festerna på mitt företag. Det är ribb-båtar, partybussar och helikopter-resor mot okänd ort. Man vet aldrig vad man ska förvänta sig.

Min första gick av stapeln igåreftermiddag. Hela Stockholmskontoret inklusive alla kontor runtom Sverige deltog. Första stopp var vår nya adress, där dubbelt så många antällda kommer att få plats. Indelade i lag gick vi frågerunda i city, med avslut på T-centralen. Där ser vi ett chartrat tåg med vårat företagsnamn. Bara att gå ombord. Vi rullar på med en bar-vagn (fri bar!) och en hel vagn med enbart dansgolv och DJ. Första stopp, Värtahamnen där vi kliver av och käkar grillbuffe mitt bland alla finlandsfärjor. Många funderade om det var en kryssning vi skulle iväg på? Men tåget rullade vidare och stannade i Uppsala. Där vi kliver av, dricker drinkar och festar vidare. Runt 00 är vi tillbaka på Centralen där taxi för oss vidare mot Sturecompagniet och Hells Kitchen där vi alla stod på listan för att köra natten lång….

En helkväll med andra ord. Det mest spännande var att vi aldrig under hela kvällen visste var vi skulle hamna, om vi ens skulle tillbaka hem, då hotellövernattningar inte är ovanligt på dessa fester…

Det var ett utmärkt tillfälle att sätta namn på alla kollegor. Kul ändå att både högre chefer och VD:n var med, alla på samma villkor.

Idag mår man som man förtjänar, men solen skiner och jag är redan upp på benen…

Written by Jimmy Whoo in: Party,Work |
Okt
12
2012

2

Fit Body Box

Efter en månad på nya kontoret och jag levererar redan på topp. Vann veckans tävling om vem som kunde prestera och leverera på mest och bäst. Nog för att jag är ny, men jag vann med god marginal mot de gamla rävarna….  Det blir liksom lite roligare att jobba hårt om man har en morot. Priset, en träningslåda med ett proffessionellt hopprep, kroppsanalytisk våg, stegräknare och bmi-måttband. Vi får väl se hur stor användning jag får av den, men hopprep är otroligt nyttigt som uppvärmning…

Jag som dessutom varit med och infört ett helt nytt Friskvårdsbidrag för alla anställda. Det här passar mig…

Written by Jimmy Whoo in: Work,Workout |
Okt
10
2012

1

Floorplan

Som ni vet kollar vi på lägenheter i stan. Var på visning nyligen för denna hyresrätt i Sjöstan. Det jag älskar är att den är nybyggd, har 10 garderober OCH två klädkammare, perfekt för mig alltså. Det negativa är hyran, det skulle bli billigare att magasinera min garderob och flytta till mindre kvadratmeter, men det vill jag inte kompromissa med…

Written by Jimmy Whoo in: Work |
Okt
09
2012

0

Black Tuesday

Kör på helsvart från Burberry idag. Tröja; Burberry, jeans; h&m trend, väska; Burberry, skor; Converse. Blir lite trött på mig själv. Just nu faller mina klädval 06 på morgonen med ett öga öppet och ett halvsovande i mörkret. Enklast just då för tillfället blir att ta någor blått, grått eller svart….

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning