Sep
09
2012

1

Homemade

Jag fick det här skalet av min mor för ett tag sedan. Det är köpt på Hemtex och meningen är att man ska vara kreativ och sy något eget motiv där bak. Igårkväll provade jag. Det var lite pysslande och jag blev ganska nöjd med mig själv. Det var rogivande, och det är en rolig idè, men slutresultatet blev ju något en 6-åring gjort på slöjden…. Tror inte jag kommer att använda detta skal något mer…

Definitivt inget jag kan ha med mig på min nya arbetsplats imorgon. Om jag inte vill idiotförklaras på en gång liksom…

Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |
Okt
02
2010

0

Pantless saturdays

En del kvinnor kämpar för att få bada barbröstat i badhusen, då kan väl vi killar få byxlösa lördagar? Låta dasen hänga fritt någongång i månaden skulle väl vara schysst. Eller? Nej egentligen tycker jag att alla borde hålla sina intimare delar för sig själva, förutom på nakenbad och sådana självklara ställen där man kan vara naken. Jag har absolut inget behov av att visa upp mig på det sättet. Jag hittade dock denna artikel i tidningen GQ om byxlösa lördagar.

The idea: Monday through Friday belongs to our bosses, Sunday to our Lord. But Saturday, if only for a precious few hours, it’s all about the boys—about the sweet liberation that comes with standing tall and unfettered, proudly proclaiming, ”This, madam, is my junk. Now, kindly step aside and allow me into the museum.”

Written by Jimmy Whoo in: Life,Uncategorized |
Sep
30
2010

2

Pest & kolera

Jesus vilken enorm fästing vi fick bort. Den är stor som en femtioöring, vilken tur att vi blir av med de båda två idag. Det är som pest och kolera, inget av dem vill man ha. Den satt och sög i sig blod i lilla Charlies öra. Annars har båda dvärgarna varit väldigt förskonade mot fästingar i sommar, peppar peppar.

Skönt ändå att bli av med 50-öringen, småkrafs är inget man vill ha. Sedlar är bäst och tar minst plats, kontokort är ännu bättre. Det är bara Svensk handel som fortfarande inte fattat att vi inte handlar med ören längre. Varför prissätta en vara till 39:90:- när det ändå kostar 40kr att köpa den för oss konsumenter? Det är ju lite falsk marknadsföring. Står det 39:90 så vill jag betala 39:90 inte 40 kr, nej sluta bluffa och märk ut varorna korrekt istället.

Kom nu inte och säg att konsumenten tjänar på att märka ut i ören för om jag köper 5 varor för 39:90 blir det  199:50:- och då har jag helt plötsligt tjänat 50 öre istället för att betala 40kr *5 =  200:-. Det argumentet håller inte längre, särskilt inte nu när 50 öringen också försvinner. Gör om gör rätt.

Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |
Sep
28
2010

0

Slick! klick, klick…

Vet inte riktigt vad jag höll på med här. Försökte väl ta någon bild på mig själv kl02 natten till söndag. Det var Johan som precis kollade genom min kamera och undrade om några bilder. Helt ärligt så minns jag inte, eller något svagt minne av att jag ville dokumentera hur bra jag matchade väggen, typ. Och detta är enda bilden som går att publicera, för de andra är knasigare.

Jag gillar mitt Jimmy Choo armband, eller gillar, jag älskar det!

Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |
Sep
25
2010

1

Bromance

Finns det något sexigare än bromance? Två straighta killar som visar sin kärlek (nonsexual) till varandra. Lite mer sådant runt om i världen så skulle allt vara bättre. Killar borde överlag bli bättre på att visa känslor, inför vänner, killar som tjejer, och inför deras flick- och pojkvänner. Varför ska det vara så svårt? Machokillar är ju så ute…

När har en bromance gått överstyr? När det blir naket? Det är ju allmänt känt att heterokillar gärna drar i snoppen i grupp, eller är det en myt? D-mannen erkänner ju att han gjort det. Det som är värst med bromances och metrosexualitet är väl att vår gayradar försvagas, det är oerhört svårt ibland att avgöra, straight or gay ?

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |
Sep
20
2010

5

Manlig fåfänga

Sedan fotbollskillarna blev en del av modet (Ljungberg & Beckham främst) och införde den metrosexuella mannen så har det blivit accepterat med det mesta för män. Men var går egentligen den där gränsen för vad som är ok och vad som inte är det?

Johan tycker liksom att jag sminkar mig när jag smörjer in ansiktet med hudkräm. Han tycker nästan att hårprodukter är fjolligt. För mig går väl gränsen vid smink, alltså riktigt smink. Hudkräm och concealer räknar jag inte dit. På sommaren kan jag t.o.m. ha lite brun utan sol ibland. Finns det egentligen något big No no?

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |
Sep
19
2010

0

Val 2010

Så där ja, jag har gjort min plikt i detta val. Ingen soffpotatis här inte. Lite synd om mitt röstkort bara, jag har de senaste veckorna använt det som musmatta, vad ska jag nu använda? Det var ingen kö över huvud taget i min vallokal (Tyresö slott), det var hur lugnt som helst. Firade med lite thaimat efteråt. Ska nog ta ut dvärgarna på långpromenad i skogen innan det blir mörkt.

Valoutfit: Tröja; Ralph Lauren, halsduk; Soaked in luxury, skjorta; Filippa K, byxor; G-star, skor; Converse.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Uncategorized |
Sep
18
2010

0

Hotmail.se

Alla har vi väl haft en corny Hotmail.COM-adress, men de har blivit så populära att många namn är helt upptagna. Inatt släppte de nya Hotmail.SE, så passa på att redan nu registrera den e-mail adress du alltid velat ha men som varit upptagen. Själv bytte jag ut min redan existerande .com till en ny .Se istället. Så vill ni mig något är det bara att maila på JimmyWhoo@Hotmail.se


Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |
Sep
15
2010

0

Stoppa Fastighetsskatten

Det är inte bara jag som ogillar de nya skatterna en eventuell rödgrön Regering skulle införa om de kommer till makten. Det är ju så typiskt, som om vi inte har nog med skatter i detta land, så ska de införa nygamla. Nej låt Fastighetsskatten vara och fokusera er på något vettigt istället. Tur att jag har ”Villaägarna” på min sida. Villor ger inga intäkter, tvärtom, de kostar i underhåll, därför finns ingen inkomst att beskatta, det förstår vilken vuxen människa som helst.

www.StoppaFastighetsskatten.Nu

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized |
Sep
11
2010

2

Valresultat

Jag är faktiskt lite kluven till vad jag ska välja. Tänkte förtidsrösta men känner mig inte redo. Har gjort de flesta testen för att se vilket parti man sympatiserar med. Jag vet ju att jag är blågrön till färgen och trodde jag var mest för Centerpartiet denna gång, men enligt tester får jag ofta SD, M och FP. Fp vet jag ju eftersom de har jag röstat på i tidigare val. Men alla tester ger mig höga resultat på SD. Jag vet att jag aldrig kommer att rösta på dem men ändå. De har något som verkar vettigt iaf. Nej M eller C tror jag det blir.

Bäst test tycker jag att VALPEJL har. Många och vettiga frågor som ska besvaras.

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |
Sep
09
2010

2

Demokratin

Eftersom våra politiker är folkvalda utifrån våra intressen och värderingar, så ska de handla utifrån vad det är vi vill. Ibland gör politikerna inte det, och det är då vi måste säga till att de gör fel. De är trots allt folkvalda för att göra det folket vill. Det var det vi gjorde här på Brevik. Kommunpolitikerna ville anlägga ett giftigt asfaltsupplag på en strandtomt i skärgården. Hur de nu ens kunde tänka tanken. Vi protesterade och samlade näst intill hela Befolkningen på Brevik namnunderskrifter. Kommunen backade och har tagit fram andra förslag till var detta asfaltsupplag ska byggas.

En seger till oss. Kalvfjärden är räddad för denna gång. Det ska dessutom bli naturreservat i en del av området.

Jag vet att jag skulle bespara er från mys/träningsoutfits, men denna går väl ändå som friluftsliv och är legitim att bifoga. För att visa vad det är vi räddat från potentiell miljöförstöring.

Brev från Tyresö kommun.PDF

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized |
Sep
04
2010

0

Årets val

Jag tror det kommer att bli jämnt i årets val, fast ändå en seger för Alliansen. Hur skulle det kunna gå på annat sätt? De röda vill ju införa de mest idiotiska skatterna som finns, förmögenhetsskatt och fastighetsskatt. Jag förstår inte hur någon skulle vilja ha dem tillbaka. Vi har tillräckligt med skatter så det räcker.

Mina pengar har jag redan skattat för , bara för att jag väljer att bygga upp ett kapital med mina redan beskattade pengar så ska jag straffbeskattas för att jag har dem. Idiotiskt. Lika med fastighetsskatten. Visst min villa har ett värde i  sig, men det är inte pengar man har på banken, utan det är pengar som är knutna till villan, ändå ska man beskattas för de pengar man inte har. Alla måste ju ha någonstans att bo, och väljer man villa då ska man straffbeskattas tydligen.

Min röst går till det blågröna blocket, Alliansen. Däremot har jag inte valt vilket av partierna som får min röst. Där har de fortfarande lite mer att säga till om för att övertyga mig.

En annan sak jag tycker är idiotiskt är alla dessa valposters. Miljöslöseri, de sitter bara och förfular landskapet, sönderrivna och nedklottrade. Visserligen skapar det jobb för någon måste ju städa upp efter detta.

Min träningsoutfit är precis som mitt valdeltagande, övervägande blått med inslag av både rött och grönt.

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized,Workout |
Aug
31
2010

0

Eat da poo poo

Yes all homosexuals eat da poo poo and lick anus like icecream.
Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |
Aug
29
2010

2

My hoods

Imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Till klockan 10 då dvärgarna började gnälla på mig och ville gå ut. Jag tog med mig kameran och började med en morgonpromenad. Efter en stund började jag känna mig lite hungrig. Kollade på klockan, oj, jag hade varit ute över 3 timmar. Men det var så ruskigt skönt i morgonsolen.

Här på Brevikshalvön finns alla sorters boende, allt från lyxiga mansions till små kolonilotter, det finns t.o.m. ett bostadsrättshus. Men vad ställer folk i sina trädgårdar? Det var en hel del skumt som fastnade på bild.

Det finns t.o.m. en gata för er som gillar smisk på rumpan.

Vissa har utsikt över Nacka, andra har 101 trappsteg för att ta sig hem.

En del har delad båtplats medan andra har en helt egen.

Några ringer med Telia, andra tar tunnelbanan från bakgården.

Vissa skrämmer sina besökare med väggkonst, andra har vakthundar.

Jag föredrar strandpromenaden, men där finns endast fake-delfiner.

Vissa har solur i trädgården, andra föredrar väderkvarnar.

Somliga tror att trädgårdstroll är snygga, andra dekorerar med souvenirer från Påskön.

Ibland tror jag att det bor kändisar i området såsom Polo, Ralph Lauren.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Uncategorized |
Aug
21
2010

2

Family

Middag med familjen. Från vänster; gravida storesystern Lillebabs, Jag, mor Dolores & mormor. Lola fastnade tydligen inte på bilden. Också fick jag en stor blomma som tack för middagen. Tack själva!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Uncategorized |
Aug
15
2010

7

Livets lotteri

Det är väl ändå lite sjukt hur vårat samhälle har blivit?

Man får inte börja studera när man passerat 26 år. Det skulle man tänkt på innan tycker Regeringen. Man får heller inte plugga upp sina betyg på komvux om man redan blivit godkänd i ämnet. Där förstår jag logiken, MEN det slår ju mot de som lite senare i livet kommer på vad de vill plugga, och inser att betygen inte räcker till för att komma in på önskad linje/kurs. Jag har visserligen turen att ha gått ut gymnasiet med näst intill toppbetyg. Har ett hyfsat resultat på Högskoleprovet. Inget av det räcker dock till om jag skulle få för mig att bli läkare. Men det behöver jag ju inte ens fundera på eftersom enligt Regeringen har jag passerat bäst före datum för att studera vidare.

Det är inte så att jag gråter, jag har redan dubbel examen från Kungliga Tekniska Högskolan, men jag tänker på alla andra. Det finns faktiskt de som bryr sig om hur det ska gå för alla andra!

Som att inte detta är nog så ska man tydligen redan innan man fyllt 30 år börja fundera var man vill bo som pensionär. Kötiderna ökar för seniorboende och folk ställer sig som panikartat i bostadsköerna. Jag har själv inte hunnit fundera på var jag ens vill bo just nu, när jag är 26 år, och verkligen inte haft en tanke på var jag vill bo när jag pensionerar mig.

Jag har visserligen turen att jag ställde mig i Stockholms kommunala bostadskö innan boomen att alla skulle göra det. Jag får en schysst hyreslägenhet i närheten av city, trots att det mesta blivit utsålt. Jag står även i privata bostadsköer och även i andra städer där jag kan tänka mig att bo/leta jobb i framtiden. Bara för att vara på den säkra sidan. Men nu måste jag tydligen börja tänka på mitt seniorboenda.

Det är något som gått fel, ruskigt fel i vårat samhälle. Så här ska det inte behöva vara. Det finns inget utrymme för spontanitet längre. Föräldrar måste tänka på att ställa sina barn i bostadskö redan innan de visste att de var gravid. Barnen måste veta vad de vill jobba med resten av livet redan innan de vet att de måste gå i skola för att kunna utöva yrket. Högsta betyg är det enda godtagbara allt annat är skit. Ångra sig, det finns inte.

Men vi ska väl vara nöjda att vi ens blivit födda i Sverige, det är endast 0,08% chans att göra det. Ta en lott i livets lotteri du också! Se var du skulle återfödas…

Var föds du någonstans?

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized |
Aug
15
2010

5

Solution

Ni minns mitt lilla eller egentligen enorma problem jag hade? Annars läs det HÄR. Jag har ju fått surfa med mitt mobila kontantkortsbredband för att kunna blogga på JimmyWhoo.se eftersom den adressen och bara den var spärrad från mitt fasta bredband. Gissa om det tagit tid att t.ex. ladda upp bilder. En vecka efter att problemet började så lika snabbt var det ur världen. Konstigt, med tanke på att ingen tekniker jag kontaktade kunde lokalisera problemet och verkligen ingen ville ta på sig något ansvar. Varken mitt fasta bredbandsbolag eller webhotell där jag huserar JimmyWhoo.se.

Nu är mitt enda I-landsproblem att min favoritkamera på något mystiskt sätt dog under min resa till Baltiska Rivieran. Slutaren vägrar att röra på sig. Så om jag vill ta bilder just nu är det en gammal tegelsten till kamera som gäller eller min webcam. Ingen av dem gör särskilt bra bilder. Dessutom finns ingen självutlösare så det blir svårt att få till bilderna på mig själv.

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized |
Aug
13
2010

2

Scary

Har suttit som fastgjuten i soffan hela kvällen. Kollat på filmen ”Ensam hemma 3″, passande för mig som faktist är ensam hemma. Det har hunnit bli kolsvart ute, jag kollar runt i dvd-arkivet efter någon lämplig rysare att skrämma upp mig själv med. Helt plötsligt börjar ett j*vla tjutande utomhus, en grannes larm har gått igång. Någon millisekund senare tänds lamporna på min gård (rörelsesensorer). Ser någon med ficklampa och Jag som är ensam hemma kutar fort som f*n och stänger alla fönster som står vidöppna p.g.a. värmen. Låser ytterdörren och larmar på. Perfekt tillfälle att rymma härifrån just nu, synd att nästa buss med SL går först om 2 timmar, dålig tajming. Jag får helt enkelt sitta här inlåst. Det blir då inte någon skräckfilm just nu iaf. Väljer mellan ”Surfer dude” och ”The Duchess”. Eller kanske bara lägga sig under täcket och invänta morgondagen…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Movie,Uncategorized |
Aug
10
2010

0

I need a teknikfreak

Jag tror jag håller på att bli galen. Jag får bara felmeddelanden när jag ska ta mig in på JimmyWhoo.se. Precis varenda hemsida annars fungerar som de ska, jag kommer in på hustrumisshandel och barnporr hur lätt som helst men inte JimmyWhoo.se, vad faen är problemet?

Var uppe till 02:30 inatt och livechattade med One.com, där jag har mitt webbhotell. De ser inga problem, men gav mig några instruktioner som skulle kunna hjälpa. Inget av det hjälpte såklart. Jag har rensat cache, cookies och historiken. Provat med en annan webbläsare, både Explorer och Firefox strejkar, endast för JimmyWhoo.se. Nollställt routern här hemma. Provat med Johans dator, men det blir samma fel där. Stängt av alla möjliga brandväggar som jag inte visste att vi hade. Stängt av antivirusprogrammen.

Det enda som hjälper är att jag tar mitt mobila bredband, då kommer jag in, om än i snigelfart (usch för Telia). Alltså borde ju felet ligga hos UVTC där jag får mitt bredband ifrån? Ringde dem imorse, de kunde inte se att det ligger några spärrar på JimmyWhoo.se, de gav mig även samma instruktioner som One.com gjorde, men jag berättade att jag redan gjort dem. UVTC skulle iaf felanmäla till sin tekniker och se om de kunde göra något.

Det är ju så konstigt, det är inte min dator det är fel på, för det blir samma problem om jag tar en annan. Och det är inte JimmyWhoo.se det är fel på för man kommer in från annat håll. Det måste ju vara något konstigt fel på vårat internet eller IP-adress eftersom jag kommer in från min dator om jag tar mitt mobila bredband.

Finns det någon teknikfreak som kan lösa detta åt mig?

Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |
Aug
07
2010

5

Tullgarn Slott

Alltså Trosa ligger inte så långt från Stockholm, vi körde dit på under en timme. Såklart började det störtregna, men det hade vi nästan räknat med. Perfekt att gå guidad tur inomhus. Det blir endast utomhusbilder eftersom man inte får ta några bilder inne i slottet.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Uncategorized |
Aug
01
2010

0

Storhandla på Ica

Ibland behöver man inte säga så mycket mer än att visa bilderna. Det var mycket bra erbjudanden på Ica då måste man köpa multimycket.

Written by Jimmy Whoo in: Uncategorized |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning