Aug
31
2012

0

Desert Flower

Medan alla andra verkar vara på Lady Gaga var jag hemma och såg på filmen ”Desert Flower” (En blomma i Afrikas öken; Svensk titel). En film baserad på självbiografin av Waris Diries. Det handlar om hennes liv, från 3-årig, könsstympad Nomad i Somalias öken till livet som ung toppmodell i London. Riktigt gripande historia och den går att se just nu på Canal + Emotion.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Movie |
Jul
28
2012

0

Stefani Germanotta

Det är väl ändå helt fantastiskt vad vacker väder vi har, och varmt är det. Själv skyr jag det som pesten för tillfället. Jag drog på mig en förkylning uppe i Dalarna och den vägrar ge med sig. Bakterierna frodas i värmen så det lär väl dröja innan man blir helt frisk. Sjukt jobbigt med rinnande näsa och slemhosta.

Jag skulle helst av allt ligga vid stranden och steka men till immunförsvaret byggts på får jag hålla mig inomhus, läsa om Lady Gaga och käka vattenmelon.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Jul
23
2012

0

Fånge i hundpalatset

Om det var någon som undrade hur vi får plats i bilen så har jag dokumenterat det. Lola är vår chaufför och får köra, Johan sitter i passagerarsätet fram med sin dator och googlar sevärdigheter. Jag sitter bak och läser, Herkules ligger i mitten (när han inte springer runt), packningen upptar det sista sätet. I bakluckan sitter Amigo och Charlie i sina burar. Så enkelt var det!

Det enda jobbiga med tre vuxna + tre hundar är att man har inte plats med packning. Det är en utmaning att få plats med allt i en weekend-bag, de är så små!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Dogs,Summer holiday |
Jul
16
2012

0

Under Täcket

Ny vecka, ny läsning. ”Under täcket” av Marian Keyes.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Jul
09
2012

2

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Tog en längre morgonpromenad och hämtade lite mer sommarläsning på bussbiblioteket. Mina små dvärgar är visserligen inte hemlösa även om de just nu flyttat ur sovrummet. Det är fästingtider och definitivt ingen bra ide att ha hundar sova i sängen.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Dogs |
Jul
01
2012

0

Söndag

En söndagspromenad runt ön var länge sedan vi gjorde. Längs havet, över berget och genom dalen, blev lite över en mil på 2 timmar i lagom takt. Stannade vid busskuren några stationer bort från oss där det finns ett litet bibliotek. Jag lämnade av några böcker som jag redan läst och hittade även en som jag tog med mig hem; Callgirl på Manhattan. Typiskt min genre.

Jag tänkte dessutom vara smart och bli brun samtidigt så jag smorde in mig med coccosolja. 5 min in på promenaden gick solen i moln och det enda jag fick var miljarder småkryp som festade på min stackars bleka hy.

Nu medan jag skriver detta öppnade himlen sig och regnet öser ner. Kanske blir en utedusch ikväll?!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Outfit,Workout |
Jun
29
2012

0

Style By

Fredagsmorgon i solen, steka och läsa magasin. Vad ska man hitta på idag?

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Apr
24
2012

1

Qx Maj 2012

I like the cover

Foto; Magnus Ragnvid Chammon

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Hunk |
Apr
14
2012

3

Lördag

Eftersom vi varken hade elektricitet eller värme i huset imorse fick vi slå på med en brasa och byta Facebook mot en manuell bok. Jag plöjer ju Elsas Hemlighet av Sofi Fahrman fortfarande. Båda dvärgarna fick värma under filten…

Nu framåt kl 17 så har strömmen kommit tillbaka. Det har varit en riktigt lugn dag, verkligen totalt avkopplat då vi inte ens hade någon mottagning på mobilerna. Helt avskärmade från verkligheten. Så borde man nästan ha det varje lördag…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Life |
Mar
07
2012

0

Elsas Hemlighet

Jag kollade in bokrean en sväng och kom därifrån med den tredje och sista delen om Elsa, Elsas hemlighet av Sofi Fahrman. Vi får se om den är lika spännande som de tidigare. Det finns även gästkapitel skrivna av bl.a. Mini Andén och Jonas Hallberg. Ska dyka ner i den så snart jag har en minut över..

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Nov
09
2011

2

Inspelning

På väg mot okänd destination. Ytterligare en inspelning på gång. Ångrar mig dock lite att jag tackade ja denna gång, eftersom jag var tvungen att stiga upp flera timmar tidigare än jag brukar. Vad gör man inte för konstens skull. Något jag lärt mig är iaf att alla inspelningsteam är tidsoptimister. Det tar alltid längre tid än sagt, så planera aldrig in något viktigt timmarna efteråt. Ta med något tidsfördriv i packningen, det är ALLTID lång väntan, idag har jag med mig Alex Schulmans bok. Värst var nog en inspelning i somras då jag började 07 på morgonen, det var sagt att vi skulle vara färdiga som senast kl 16 på eftermiddagen, jag kom hem runt 03 på natten, så kan det gå.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Outfit,Work |
Okt
15
2011

2

Holiday

Det som är så skönt med att inte bara vara hemma på helgen är att man verkligen kan varva ned. Man behöver inte tänka på vardagen eller allt som behöver ordnas med hemma. Man kan lägga sig och läsa om kvällarna, det har jag absolut inte ro med hemma. Bara på bussen till och från jobbet då man kan koppla bort allt annat en stund. Just nu plöjer jag  ”Anonyma skoälskares klubb”, so far so good!

Är det dags för pension snart?

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Okt
10
2011

2

Reading

Jag kom inte hem tomhänt från antikbutiken igår. Hittade två böcker jag tänkte läsa. Den ena var faktiskt Johan som ville köpa, kan ni gissa vilken?

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Sep
29
2011

0

Icon Magazine

Jag har haffat mig ett ex av det nya magasinet ”Icon” Lite dyrare, men ack så mycket bättre. Det är nog en av de första tidningar jag faktiskt läst 80% av innehållet. Annars brukar jag mest bläddra, se på bilder och läsa rubriker. Varje artikel föll mig i smaken, man vill liksom läsa mer. Jag tycker definitivt att ni ska ge den en chans! Snygga Mats Strandberg är dessutom med, hade dock hellre sett honom få lite mer utrymme…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Life,Style |
Sep
15
2011

0

Färdkost

Lektyr! Får se om jag orkar hålla ögonen öppna. Satte mig i en taxi hem från studion vid 02 inatt. Det blev en riktigt lång dag. Johan och hundarna väckte mig alltför tidigt imorse, och nu sitter vi i bilen norrut. Långhelg i Dalarna hägrar…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Sep
06
2011

0

Lektyr

Anonyma skoälskares klubb av Beth Harbison. Jag valde att inte läsa klart Partyprinsessan av Meg Cabot. Den var skriven i dagboksform, och språket var för typ 7-åringar likaså händelserna. Nej jag dissar den faktiskt. Provar på den här som jag hittade i Gustavsberg på utförsäljning istället.

Skrivet med HTC Desire Z.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Aug
29
2011

2

Partyprinsessan

Måndagmorgon. Jag inleder veckan med en ny bok, läste ju ut Denise Rudberg; Matilde ganska snabbt. Får se om den här *Partyprinsessan* av Meg Cabot har samma effekt på mig. Det här är ju bok nr 7 i en serie och jag hoppas att de är något fristående, då jag inte läst de innan. Titeln är iaf tilltalande efter helgens bravader. God morgon!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Aug
18
2011

0

Matilde

Mitt senaste val av Lektyr; Denise RudbergMatilde. Först tyckte jag det var väldigt mycket namedropping och att ingen utanför Stockholm skulle förstå alla platser och märken, men nu, tre kapitel in i boken är jag som uppslukad. Längtar typ till nästa bussfärd då jag får läsa mer om hur de rika lever bohemiskt på Södermalm.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Jul
12
2011

0

Cafè vs. King

Lektyr. Tycker ni inte att Jens Lapidus ser ut som en yngre version av Ola Rapace? Lika snygga båda två! Jag borde läsa hans tredje (eg. 4:e!) bok; Livet Deluxe snart, så fort jag får hem den. Är det inte lustigt att både tidningen Cafè och King använder sig av Lapidus som omslagspojke? Vad originellt…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Hunk |
Jun
14
2011

1

Preview; ‘Jag saknar dig’

Just nu ska jag på bok/bio-event. Man får träffa författarna Peter Barlach som skrivit Fifteen love, Lina Forss (Kär i kärleken) och Regissören Anders Grönros, bläddra i böckerna och se filmen ‘Jag saknar dig’. Det ser jag fram emot! Tiden 15:00, mitt på dagen är perfekt eftersom jag redan har kvällen uppbokad av möten och föreläsningar…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Movie |
Jun
01
2011

0

House of Hilton

Jag har tagit upp läsningen av denna bok; Jerry Oppenheimers ‘House of Hilton’. Vet inte varför jag slutade mitt i. Den är lite tung, med mycket name-dropping. Och man blir galet irriterad på Paris Hiltons mormor. Mormor (Big Kathy) är värsta gold-diggern, och hon uppfostrade sina tre döttrar till att bli likadana, inklusive Paris mamma little Kathy. Vi får se om jag läser ut den eller om jag droppar den igen…

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |
Maj
10
2011

2

Carl XVI Gustaf

Alltså den här boken om vår Kung var inte så intressant som jag hade väntat mig. Intressant var den väl ur ett faktamässigt perspektiv, nu vet jag mycket om hans uppväxt. Men alla ‘smaskigheter’ tidningarna skrev om har jag inte hittat än. Jag trodde hela boken skulle vara ett enda stort avslöjande bakom fasaden, men icke. Jag har visserligen endast läst halva än så länge, men jag antar att det mest skandalösa i boken kommer tillägnas några få rader. Jag ska läsa klart och sedan får vi se om jag hissar eller dissar….

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Work |
Apr
20
2011

2

LA Sisters

Färdlektyr just nu; Plaza kvinna. Gåva i goodiebag från Scream 4. Det blev väldigt snygga bilder till reportaget som Jonas stylade i förra avsnittet av Superstylisten. På tv såg det lite tafatt ut, men resultatet, wow!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Life,Outfit,Tv- series |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning