Apr
01
2013

0

Dukes of Melrose

Ännu en serie med potential från Bravo Tv; Dukes of Melrose. Handlar om de två otroligt tankspridda men modehungrige homosarna Christos & Cameron som driver vintage-couture-butiken ”Decades” i Hollywood. Man kan aldrig få för mycket dos av Gay America.Dukes of Melrose

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Okt
09
2012

0

Torka aldrig tårar utan handskar

Igårkväll började Jonas Gardells nya miniserie på Svt, ”Torka aldrig tårar utan handskar”, baserad på boken med samma titel. Otroligt rörande och helt klart sevärd. Handlar om det glada 80-talet, homoSthlm och när Hiv introducerades i Sverige. Även om Hiv/Aids inte är samma lika dödligt längre så existerar det fortfarande och man bör respektera sjukdomar. Always use condoms…

Jag skulle sett serien på en förhandsvisningkväll men blev tvungen att jobba över så jag fick se igårkväll istället. Men lika glad för det är jag…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Okt
08
2012

0

Gossip Girl; Season 6

Ikväll börjar det, livet på Upper East Side…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Sep
24
2012

0

The New Normal

Började kolla på en ny serie i helgen; The New Normal. Det handlar om gayparet David & Bryan som längtar efter att få barn och beslutar sig för att skaffa en surrogatmor. De får tag på Goldie, som är i behov av pengar och vill komma bort från sin galna Mormor. Mormor Jane är homofob och blir helt galen när hon får veta vad Goldie tänkt göra, och när det dessutom kommer fram att äggdonatorn är svart kommer hennes rasistiska åsikter fram och hon försöker göra allt i sin makt för att stoppa detta….

Galet rolig, men ändå dagsaktuellt ämne att göra som serie. Skratta/gråta do whatever, I like it.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Sep
17
2012

0

Revolution

Ikväll börjar jag att se ny serie, Revolution. Vad skulle du göra om allt slocknde för all framtid? Ingen elektricitet överhuvudtaget, skulle du överleva? Människorna blir tvingade tillbaka till forntiden och måste klara sig på naturens läkemedel. I like it. Men jag väntar fortfarande på att alla mina vanliga serier skall börja.

Hoppas bara jag inte somnar, tog några längder i bassängen efter jobbet och känner mig lite sömnig.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Aug
30
2012

0

Project Runway Sweden

Är det någon mer än jag som ser fram emot den här Svenska versionen ?

Written by Jimmy Whoo in: Style,Tv- series |
Aug
25
2012

0

Layout

Yrkesskadad som jag är så brukar jag faktiskt tänka tanken både en och flera gånger medan jag kollar på tv. Hur planlösningen går ihop, oftast gör den inte det. Hus och lägenheter är ju oftast inspelade i studio så fönster och dörrar brukar inte stämma med verkligheten om man börjar tänka efter. Fast jag är tydligen inte ensam om att hitta på planlösningar i huvudet, det finns fler som tänker likadant och de har ritat ner några kända boplatser.

Om jag får säga det själv så tycker jag Carrie Bradshaw från Sex and the City har en underbar och praktisk planlösning på sin lilla lya. Alltid funderat hur sjutton de placeras hennes kök. Perfekt för ett singelhushåll i NYC.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Tv- series,Work |
Aug
22
2012

0

Swedish Hollywoodwives

Det är verkligen premiär för alla nygamla serier denna vecka. Nu när Desperate housewives slutat får man hålla sig till de svenska Hollywoodfruarna istället. En ny fru gjorde entre igårkväll, Margareta Svensson,  men det är ju fortfarande Maria Montazami som håller hela serien uppe. Gunilla är ju som vanligt i en helt egen värld och Isabel visar framfötterna och sin inre bitch…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Aug
21
2012

3

Robinson Revanschen

Medan alla andra kollade på Dallas såg jag på en annan klassiker; Robinson. Om det är något tv-program jag skulle vilja vara med i så är det Robinson, det skulle vara en utmaning.

Vet inte om jag tycker det var så roligt att se gamla deltagare igen. Jag hade nog hellre sett nya ansikten i rutan, men det är väl skojj för dem att få sin revansch.

Just nu ångrar jag vårat val av parabol istället för inspelningsbar box. Tv-play kommer vara min närmsta vän framöver då det mesta jag vill se verkar gå på samma tv-tid.

Vad säger ni, ska vi öva på att bygga kojja?

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Tv- series |
Aug
21
2012

0

Dallas 2012

Vilket tjat det var på Facebook igårkväll. Alla verkade vara exalterade över att Dallas börjar nysändas. Själv har jag redan sett halva första säsongen, man kunde ju börja se redan i juni. Har bara något svagt minne av den äldre versionen, men jag känner igen de gamla skådespelarna. Denna nya remake är helt ok, inte superduperdunderbra, men funkar och det finns ju ögongodis att vila ögonen på. Precis som nya Beverly Hills 90210, den funkar när man inte har något annat att se på.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Aug
07
2012

0

Don’t trust the B**** in apt 23

En ny serie jag kollat in ”Don’t trust the Bitch in apt 23” med James Van der Beek (Dawsons Creek), Krysten Ritter (Confessions of a shopaholic) och Dreama Walker (Gossip Girl). Riktigt underhållande om June (smalltowngirl) som helt plötsligt står utan jobb och bostad, blir tvingad att flytta ihop med Chloe (the bitch) i henns lägenhet i New York. Medan hon flyttar in varnar hennes nya grannar för att the bitch in apt 23 är en ren mytoman. Det hinner inte gå mer än en dag innan Chloe hunnit ligga med Junes blivande fästman och där slutar avsnitt ett.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jul
31
2012

0

Million Dollar Listing New York

Premiär igårkväll, Million dollar listing New York på Tv8. Jag har följt samma serie fast Los Angeles-version, mest för att jag är intresserad av arkitektur. Här i New York-serien  är det ju dessutom vår svenska mäklare Fredrik Eklund som medverkar. Gay, drama och vackra våningar, självklart ett program jag gillar!

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Tv- series |
Jul
27
2012

0

Carson Nation

För er som minns Fab 5 har nu fashionistan Carson Kressley en egen show; Carson Nation, en blandning av make-over och The Simple life, där han åker land och rike runt med sin husvagn och stylar om America. Går i sommar på TLC kl21 på Torsdagar, I love it!

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jul
17
2012

0

Bedlam

Vi har numer alla kanalerna från Canal + och jag är väl som mest klistrad framför + Series. Massor av serier som man inte sett tidigare. Har precis börjat kolla på en brittiskt rysare ”Bedlam”, enda anledningen att jag började var för den snygga skådespelaren Theo James, men efter några avsnitt så är det lika spännande som American horror story. En rekommendation från mig till dig!

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jun
21
2012

1

Terra Nova

29 Juni börjar en ny serie på kanal 11; Terra Nova. Redan innan den börjar visas har serien lagts ned efter en säsong. Lite tråkigt då jag precis börjat kolla på den och gillar väldigt mycket. Det handlar om en koloni människor som får prova på att leva på en annan planet som ett test innan jordens befolkning kan börja exporteras ut i Universum. Gillade man Jurassic Park-filmerna kommer man definitivt tycka om denna serie…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jun
18
2012

0

The A-list

Jag hann inte se klart hela ”A-list Dallas” under helgen. Men det jag hann se var att den är mycket mer fixerad vid storlek. They’re all sizequeens down in Dallas. Vare sig det gäller förmögenhet, kändisskap eller bara välhängd så är det, the bigger the better, tydligen. Det är mycket mer dramapojkar än i New York-serien, så mycket drinkar de slänger på varandra, why waste so much good alcohol, jag kan definitivt rekommendera er att se; The A-list Dallas.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jun
15
2012

0

The A-list Dallas

Lagom till helgen har jag sett färdigt på säsong 2 av New York queens. Har även snokat fram att de kommer spela in en tredje säsong, men till dess har jag fått hem första säsongen av systerserien ” The A-list Dallas”. Ni vet var ni hittar mig, i soffan. Lämpligt nog ska det tydligen regna hela helgen…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jun
10
2012

0

The A-list New York season 2

För ganska exakt ett år sedan började jag kolla på serien ”The A-list New York”. Igår fick jag reda på att det kommit en säsong två! Nu finns de 12 nya avsnitten i min ägo och jag ska genast börja se på mina dramabitches.

I love Drama, as long as it doesn’t involve me myself and I….

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Jun
06
2012

0

Girls who like Boys who like boys

Igårkväll började en ny serie. Eller ny för Sverige men den är egentligen från 2010. ” Girls who likes boys who likes boys” handlar om Kvinnorna i New York City som bara har bögpojkar som vänner sk. Faghags. Det finns det en hel del av här i Stockholm också kan jag säga, inget ont om de, I love them! Skulle vara dags med en egen serie åt de också ?!

Jag tycker det är intressant, men mest för jag gillar inblickar i andra människors liv och leverne. Mån-tors på Tv11 kl 19.25.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Maj
31
2012

0

Girls

HBO’s senaste serie; ”Girls”. 4 kvinnor i New York, denna gång bor de inte på Upper East side, de shoppar inte Jimmy Choo och de har inte några toppjobb MEN de har sex, lots of sex och de pratar gärna om det. Från första avsnittet kändes den väldigt trist och grå och det kommer inte riktigt igång, däremot har jag nu kommit genom halva första säsongen och kan inte sluta, I want moore!

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Maj
14
2012

2

The End

Omg, I can not believe it’s over! Jag har precis fått hem sista, det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives. Jag vill spara på det, men samtidigt vill jag slänga mig över det och se, hur har de fått till slutet, blir man nöjd eller vill man ha mer ??!! Det är dessutom ett dubbelavsnitt så extra mycket tv-tid. Självklart vill man ha mer, men vad ska man nu längta efter?

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Apr
13
2012

0

New Girl

Ikväll kl 21.30 på Tv4 börjar en ny serie; New Girl. Jag har kollat in några avsnitt och den har potential men inte riktigt fått mitt intresse ännu, jag ska ge det några avsnitt till så får vi se…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |
Apr
07
2012

0

Alcatraz

Jag började redan igårkväll, men idag bänkar jag mig i soffan med duntäcken och dvärgar för att maraton-se första säsongen av ”Alcatraz”. Riktigt spännande serie, men kunde det vara något annat då den är producerad av skaparen till ”Lost”. På Måndag kl.21 på Tv4 kan ni börja följa Alcatraz mysterier.

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning